Ecco wandel & outdoor

Winter is coming! En niets is lekkerder dan af en toe even een frisse neus halen, zeker nu we weer meer binnen zitten. Maar koude tenen/voeten krijgen is daarentegen weer een stuk minder fijn… Gelukkig zorgt Ecco ervoor dat koude voeten verleden tijd zijn, Ecco heeft verschillende schoenen in het assortiment met een lekkere warme voering en die geschikt zijn voor de verschillende weersomstandigheden tijdens de wintermaanden!

Wandel & outdoor

Typische wandelschoenen of toch een stoere boot? De met wol gevoerde Ecco Soft 7 Tred damesschoenen zijn perfect voor de koude dagen. Net zoals de Ecco Soft 7 Tred herenschoenen, ook deze schoenen bieden warmte en comfort tijdens de koudere dagen. De Ecco Modtray veterboots houden de voeten warm en droog, én bieden daarnaast een stevige grip. De stoere Ecco Track herenboots met een legerprint zijn ideaal voor een natte, koude wandeling, deze schoenen zijn waterafstotend.

  Wandelschoenen voor hem & haar

  Ecco heeft een breed assortiment met verschillende soorten wandelschoenen voor hem én voor haar. Hoge modellen, lage modellen, uitgevoerd in verschillende kleuren en materialen, kortom: voor ieder wat wils!

  Outdoor: door weer en wind!

  Natte sokken zijn misschien nog wel vervelender dan koude voeten… Gelukkig heeft Ecco verschillende technologieën die ervoor zorgen dat de schoenen waterproof zijn! Het Gore-Tex membraan is een speciaal beschermend laagje tussen de buitenkant en de binnenvoering van de schoen. Hierdoor is de schoen ademend en waterdicht. De Hydromax technologie is een techniek die ervoor zorgt dat de nerven in het leer worden samengetrokken waardoor het leer compacter wordt. Hierdoor kan er geen regenwater naar binnen dringen. De werking werkt tot ongeveer 8 uur in de regen, als de schoenen weer zijn opgedroogd kun je er weer mee op pad in de regen!

  Praktisch maar modisch verantwoord

  Naast dat de schoenen praktisch moeten zijn, is het ook leuk als de schoenen er stylish uitzien, met onderstaande schoenen komt dat helemaal goed!

  ECCO PARTY COLLECTION

  DE STIJL VAN: KLANT BREGJE GRIELEN

  Get inspired #batasuperstore

  Waar ben je naar op zoek?

  schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  En ontvang 10% korting op je online aankoop!
  Daarnaast blijf je op de hoogte van onze acties & events. Je ontvangt informatie over nieuw arrivals, trends, aanbiedingen, acties, extra’s & meer!