Ecco party collection

De feestdagen komen er alweer aan en daar hoort natuurlijk een feestelijke outfit bij! Misschien denk je meteen aan een paar hoge hakken of nette schoenen, maar er zijn nog veel meer schoenen die passen bij een feestelijke outfit. Ecco heeft veel leuke party shoes voor elke gelegenheid.

 

Let’s celebrate

Wil je voor een chique look gaan? Dan zijn de Ecco Sartorelle 25, Ecco Shape 35 of de Ecco Shape Sartorelle zeker een goede optie! De Ecco Sartorelle 25 zijn perfecte laarzen tijdens de feestdagen. Deze lage dameslaarzen hebben een gespje wat de schoenen een chique uitstraling geeft. Je kunt ze combineren met een jurkje of met een mooie pantalon! De Ecco Shape 35 zijn enkellaarsjes met een chique uitstraling, de laarsjes zijn helemaal zwart en hebben een klein hakje. De Ecco Shape Sartorelle zijn mooie lage enkellaarsjes, beschikbaar in een mooie bruine kleur of in zwart. Deze laarsjes hebben een klein hakje, leuk te combineren onder een los vallende pantalon.

  De Ecco Lisbon herenschoenen maken je outfit direct een stukje chiquer. Je kunt ze makkelijk stylen met bijvoorbeeld een pantalon. Of ga voor de hogere Ecco ST.1 Hybrid schoenen.

  Jouw feestje; jouw stijl

  Het belangrijkste is natuurlijk om schoenen te dragen waarin jij je helemaal goed voelt! Hou je niet zo van een chique look en hou je meer van een stoere look? of ga je toch liever voor een sportieve outfit? Het assortiment van Ecco is erg breed, je kunt dus met elke stijl vooruit!

  Ecco is erg breed, je kunt dus met elke stijl vooruit!

  ECCO HEREN PARTY

  Sportief

  Draag je liever een sportievere look? Dan is de Ecco Chunky Sneaker een geschikte schoen! Deze sneakers hebben een ritssluiting aan de bovenkant en hebben een zwart bovenwerk. De dikke witte zool geeft een sportieve uitstraling! Je kunt de sneakers combineren onder een broek of pantalon, maar ook onder een leuke gebreide jurk. 

  De mooie Ecco Soft X herensneakers kun je combineren met een mooie spijkerbroek, of onder een pantalon. Hierdoor krijgt jouw outfit meteen een sportieve look!

  Stoer

  Met stoere boots kun je iedere outfit stylen! Met de Ecco Modtray veterboots zit je altijd goed én hou je je voeten ook nog eens lekker warm!  Met de bordeauxrode boots kun je een simpele zwarte outfit een extra touch geven. De zwarte boots kun je met alles combineren! De Ecco Modtray W Birch boots hebben een slangenprint in het bovenwerk. Deze Chelseaboots zijn super feestelijk te combineren!

  Hoge laarzen

  Hoge laarzen zijn altijd een goede keus! Je kunt ze stoer stylen, maar juist ook heel chique. Combineer de Ecco Bella AndoraPalermo laarzen bijvoorbeeld onder een lange blousejurk met daaroverheen een leuke spencer! 

  Iedere dag feest

  Het hoeft natuurlijk geen kerst te zijn om voor een feestelijke schoen te gaan! De schoenen van Ecco zijn super makkelijk te combineren, waardoor je altijd een goede outfit draagt! De Ecco Elaine Chelsea Boots zijn super leuk te combineren onder een feestelijke jurk, maar ook tof onder jeans en top.

  ECCO WANDEL & OUTDOOR

  DE STIJL VAN: KLANT BREGJE GRIELEN

  Get inspired #batasuperstore

  Waar ben je naar op zoek?

  schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  En ontvang 10% korting op je online aankoop!
  Daarnaast blijf je op de hoogte van onze acties & events. Je ontvangt informatie over nieuw arrivals, trends, aanbiedingen, acties, extra’s & meer!