De stijl van: klant Bregje

1. Wie is Bregje?

Sinds dit jaar 50, wat voelt als het begin van een nieuw hoofdstuk in mijn leven met daarin meer ruimte voor en het laten zien van mezelf :). Ik ben moeder van vier kinderen (drie dochters en een zoon) op wie ik super trots ben vanwege hun mooie en betrokken persoonlijkheden. Ik werk 30 uur per week als thuisbegeleider bij mensen met o.a. persoonlijke en psychische problematiek. In mijn vrije tijd ben ik lekker aan het mountainbiken of wandelen door de bossen. Creatief bezig zijn (intuïtief en abstract schilderen) en een goed boek lezen geeft me ontspanning en rust.

2. Wat is jouw stijl?

Mijn stijl is vrouwelijk, stoer en bohemian. Vooral lange jurken met daaronder stoere boots of sneakers draag ik graag en geven me dat vrije gevoel van mezelf zijn.

Maruti

3. Hoeveel paar schoenen heb jij in je kast staan? Eerlijk!

Doe ik geen uitspraak over 😉

4. Wat zijn musthave items voor dit seizoen?

Mijn musthaves voor dit seizoen zijn: * de cognac hoge laars van Helioform die zowel vrouwelijk als stoer mooi te combineren is. * Björn Borg chunky sneaker in de kleur taupe * Shoecolate sneaker WMN khaki lekker gek in combinatie met een jurk * G STAR RAW kafey zwart die altijd mooi zijn onder een goeie jeans met daarop een fijn wit T-shirt een mooi leren jacket, mijn ideale look van vrouwelijk stoer 🙂

5. Wat voor soort schoenen draag jij het allerliefst?

Liefst draag ik sneakers, cowboylaarzen en zwarte boots.

6. Welke schoenen staan nog op je wishlist?

De G STAR RAW kafey staan zeker op mijn wishlist!

7. Waarom shop jij bij Bata Superstore?

Ik shop graag bij Bata Superstore omdat het een mooie ruime en moderne store is waar vriendelijke en behulpzame mensen werken, daarnaast werkt mijn oudste dochter Saar op de afdeling Marketing. Haar enthousiasme over haar werk bij Bata maakt me trots en blij. En natuurlijk kan ik nooit genoeg paar schoenen in mijn kast hebben 😉

Wil jij graag jouw stijl met ons delen? Stuur je interesse naar: klantenservice@batasuperstore.com

Shop bjorn borg

shop g-star raw

Get inspired #batasuperstore

Waar ben je naar op zoek?

schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En ontvang 10% korting op je online aankoop!
Daarnaast blijf je op de hoogte van onze acties & events. Je ontvangt informatie over nieuw arrivals, trends, aanbiedingen, acties, extra’s & meer!