3 musthave pantoffels voor dit seizoen!

Brr wat is het alweer koud buiten! Ondanks de belabberde zomer van afgelopen jaar, moeten we er weer aan geloven; de winter komt eraan. De donkere dagen en koude nachten staan al op ons te wachten, maar dat betekent ook gezelligheid en warmte in en om het huis! Verlichting op straat, kaarsjes aan, theetje op de bank met natuurlijk een paar heerlijk warme pantoffels. Met deze 3 musthave pantoffels blijf je stylish en comfy. Ontdek de diversiteit aan pantoffels en kijk goed welk model het beste bij jou past. 

1. fluffy all over

Een paar fluffy sloffen mogen niet ontbreken in jouw schoenengarderobe. Ze staan super schattig en voelen als roze wolkjes onder je voeten. Voeten zijn een belangrijk onderdeel van je lichaam als het gaat om warmte. Heb je koude voeten? Dan is de kans groot dat de rest van je lichaam ook koud is. Dus voor alle koukleumen onder ons: kies een heerlijk warme pantoffel die je hele voet warm houdt.

2. Show stealer!

Ben jij een echte showsteler? De grappigste thuis? Een echte King Of The Couch? Dan zijn deze pantoffels perfect voor jou! Een pantoffel met een boodschap, ze brengen je verder dan je denkt. Het leven is er om van te genieten en dat doe je optimaal met deze unieke pantoffels. Deze pantoffels zorgen voor comfort met een hippe en speelse touch.

Dus show stealer, are you ready? Pick your style!

3. Slipp 'ons

Daar lig je dan, heerlijk met je voetjes omhoog op de bank. ‘Gads vergeten het vuilnis buiten te zetten!’. Hup sloffen aan en snel het vuilnis buiten zetten. Deze slip ons zijn jouw redders in nood en zullen je voeten beschermen tegen alles van buitenaf. Naast de makkelijke instap zijn ze heerlijk warm en bieden ze jouw voeten al het comfort dat ze nodig hebben.

Slipp’on and go!

Slip 'ons

Verwen je voeten ze krijgen veel te verduren deze koude dagen!

New brand: Maruti

SCHOENENTRENDS HERFST/WINTER 2021-2022

Get inspired #batasuperstore

Waar ben je naar op zoek?

schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En ontvang 10% korting op je online aankoop!
Daarnaast blijf je op de hoogte van onze acties & events. Je ontvangt informatie over nieuw arrivals, trends, aanbiedingen, acties, extra’s & meer!