Schoenentrends herfst/winter 2021-2022

Ben jij ook zo benieuwd naar dé schoenentrends van de herfst/winter 2021-2022? Wij staan elk seizoen weer te popelen om de nieuwste items te bekijken. Ondanks het bewogen jaar waarin online meetings en digitale presentaties de norm werd, heeft de schoenenbranche niet stilgestaan. Zeker niet! We kunnen er eindelijk weer op uit, wat betekent dat we ons weer op kunnen doffen voor een etentje, een dagje weg of een meeting op locatie. Ben je benieuwd? Lees gauw verder.

High & ankle boots

Een laars is onmisbaar in je schoenencollectie tijdens de herfst- en winterdagen. De laars is er om je heerlijk warm te houden, maar een laars is zoveel meer dan dat. High boots zijn helemaal hot en happening dit seizoen, you can’t go wrong with a pair of high boots! De laarzen combineer je makkelijk onder een lange jurk of een toffe korte rok.
Naast de hoge laarzen zijn de enkellaarzen elk jaar weer een must in je schoenencollectie. Je hebt ze in verschillende soorten en maten en unieke details. Combineer je enkellaars onder een baggy jeans of een toffe leren broek and you are good to go!

chelsea boots

Naast het gemak dat deze schoenen je bieden zijn ze ook nog eens super modieus en uber hip. De elastische zijstukken zorgen voor een makkelijke instapbaarheid, waardoor jij je nodige uurtjes in de ochtend goed kan benutten aan andere zaken. Chelsea boots zijn tijdloos, comfortabel én passend bij elke outfit. Naast de elastische inzetstukken staat de chelsea boot bekend om haar stevige zool en grove inkepingen. Combineer jouw chelsea boots onder een stoere jeans voor een casual uitstraling of kies voor een wat formelere look en combineer ze onder een pantalon of een lange rok.

chelsea boots

chunky sneakers

Chunky sneakers ook wel Dad sneakers genoemd. We zien ze al een tijdje maar na mate de tijd vordert blijven ze hip en het modebeeld bepalen. De chunky loopzool is dé eyecatcher van de schoen en maakt dat je niet alleen comfortabel de dag doorloopt maar ook super fashionable. Deze sneaker is terug van weggeweest en is inmiddels niet meer weg te denken uit ons huidige modebeeld. De sneakers zijn makkelijk te combineren, zowel casual als formeel en stoer. Stijl je sneakers onder een toffe jogging pantalon of een heerlijke rok. Met deze sneakers kun je de plank niet mis slaan.

Chunky sneaker

grove zolen

Waar zolen eerst puur werden ingezet om het loopcomfort te verbeter is inmiddels uitgegroeid tot hét belangrijkste onderdeel van de schoen. Deze zolen kunnen zowel een laars een unieke touch geven, als een paar sneakers of instappers. De grove inkepingen, vormen en kleuren maken de schoen tot wat hij is en perfect voor elke outfit. Dé schoen met extra grip en meest modieuze uitstraling. Ga je voor een casual en simpele outfit? Spice hem dan op met een paar boots, sneakers of instappers met grove zolen.

Grove zolen

bruintinten voor heren

Na de zomer komt de herfst en dat betekent dat we overgaan op nieuwe kleuren, zoals bruin! Dé kleurtint van dit seizoen zal het straatbeeld doen domineren. Een neutrale casual outfit zoals grijs of wit spice je makkelijk op met een bruine boot, sneaker of stoere laars. Bata Superstore biedt een ruim assortiment aan van bruine herenschoenen. Van merken als G-Star Raw tot PME Legend, niets is te gek! Check hier alle herentrends 2021/2022 en laat je inspireren!

Heren schoenen

hot potatoes

converse

Get inspired #batasuperstore

Waar ben je naar op zoek?

schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En ontvang 10% korting op je online aankoop!
Daarnaast blijf je op de hoogte van onze acties & events. Je ontvangt informatie over nieuw arrivals, trends, aanbiedingen, acties, extra’s & meer!