4 Herenschoenen trends fw21

Vaak wordt er veel aandacht gegeven aan vrouwen op het gebied van trends maar we mogen onze mannen niet vergeten. Jouw schoenengarderobe verdient na dit bewogen jaar een touch up. Welke trends zijn hot en welke schoenen kan jij het beste toevoegen aan je schoenencollectie? Dit zijn vragen waar jij antwoord op krijgt, check het snel!

boots

Boots zijn er niet alleen om je heerlijk warm te houden tijdens de koude dagen maar ze maken je outfit ook stylish en hip. Worker boots ondersteunen je enkels, zijn voorzien van een grove zool en hebben veters om je boots stevig mee aan te trekken. Ze geven elke outfit een stoere en sportieve touch. Combineer ze onder een denim jeans met een leren jack of onder een cargo broek met een baggy sweater! Met deze boots maak jij zeker een onvergetelijke indruk ;). 

suede leren sneakers

Sneakers in combinatie met de kwalitatief hoge stof suède zorgt voor een goede mix tussen stoer, sportief en klassiek. De stof maakt dat de sneaker netjes en verzorgd oogt. De vorm van de sneaker maakt het stoer en casual. De schoenen combineer je onder een jeans en je krijgt meteen een frisse en jonge uitstraling. Ga je liever voor casual chique dan passen deze schoenen perfect onder een pantalon en ben je ready voor die belangrijke meeting.

Suede leren sneakers

Overlays

Of het nou verschillende kleurvlakken zijn of vlakken in dezelfde kleur je ziet dat deze vlakken hun werk doen en zorgen voor een unieke uitstraling. De schoen krijgt door overlays vorm en een sportieve look and feel. Combineer deze schoenen makkelijk onder een casual pantalon voor een sportieve uitstraling of stijl ze onder een baggy donkere jeans en laat de schoenen de show stelen. It’s up to you!

OVERLAYS

Hoge herenschoenen

De hoge sneaker of veterschoen zie je overal! Hét item voor dit seizoen. Ze beschermen je enkels tegen de kou en zorgen dat jij modieus voor de dag komt. De hoge sneaker is terug van weggeweest en zal nog een tijd rondhangen. Niet alleen afgelopen zomer waren ze hot, dat zijn ze dit seizoen nog steeds. Combineer je hoge sneaker onder een spijkerbroek met opgerolde pijpen voor een speels effect. Of kies voor een klassieke maar sportieve uitstraling en combineer de hoge schoenen onder een casual pantalon. Genoeg combinaties mogelijk met deze schoenen!

Hoge herenschoenen

G-STAR RAW

Get inspired #batasuperstore

Waar ben je naar op zoek?

schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En ontvang 10% korting op je online aankoop!
Daarnaast blijf je op de hoogte van onze acties & events. Je ontvangt informatie over nieuw arrivals, trends, aanbiedingen, acties, extra’s & meer!